Over Tenso &
Maurits van Wifferen

Van jongs af aan heb ik een passie voor het werken met hout. Mijn vakopleiding volgde ik op het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Nadat ik  praktijkervaring heb opgedaan in de meubel- en interieurbouw, startte ik in 2002 meubelmakerij Tenso.
Tenso levert vanaf het begin tuinmeubelen, loungebanken en vuurtafels op maat.
In 2003 bouwde ik mijn eerste grote boomhut. Dit prachtige vak is naar een hoger niveau getild door een Treehouse Workshop bij Pete Nelson in Seattle (VS). Pete is bekend door zijn boeken en door het tv-programma Treehouse Masters.
De laatste jaren zijn maatwerk kasten en de rolstoelvriendelijke picknicktafel toegevoegd aan het assortiment van Tenso. 
Van 2016 – 2021 werkte ik met veel enthousiasme als docent meubelmaken op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Het opleiden van jongeren vind ik zo leuk en belangrijk dat ik dit als erkend leerbedrijf in de praktijk wil voortzetten.

Tuinmeubelen

Meubelmakerij Tenso maakt meubelen op bestelling en op ieder gewenst formaat.

Bekijk tuinmeubelen

Boomhutten

De boomhut wordt met u en uw (klein)kinderen ontworpen en wordt grotendeels ter plekke gebouwd.
Bekijk boomhutten

Kasten

Meubelmakerij Tenso maakt meubelen op bestelling en op ieder gewenst formaat.

Bekijk kasten

Onze werkwijze

Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om uw boomhut wensen en de mogelijkheden te bespreken. Voorafgaand aan mijn bezoek ontvang ik graag een foto van de boom en/of de locatie.

Voor een locatie bezoek buiten Nederland vraag ik een vergoeding voor de reiskosten.

Naar aanleiding van mijn bezoek bied ik u een tekening van de boomhut met de offerte aan. De prijs is afhankelijk van het ontwerp, de locatie, afmeting, gebruikte materialen en speeltoestellen zoals: schommel, glijbaan, brandweerpaal, kabelbaan, klimtouw, klimnet of klimwand.

De boomhut wordt met u en uw (klein)kind(eren) ontworpen en wordt grotendeels ter plekke gebouwd.

Afhankelijk van de grootte van de boomhut en het weer duurt de bouw 3 tot 6 weken.

De werkplaats

Meubelmakerij Tenso uit Zeist maakt sinds 2002 meubelen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van tuinmeubelen zoals loungebanken, tuintafels, vuurtafels en rolstoelvriendelijke picknicktafels.

Naast ons meubel maatwerk bouwen wij met veel passie prachtige boomhutten naar wens voor kleine en grote mensen.

Heb je interesse en wil je meer informatie? 

Heeft u een vraag, idee of ontwerp, wij denken graag mee! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Ik heb interesse

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.