Erkend leerbedrijf

Van 2016 – 2021 heb ik met veel enthousiasme als docent meubelmaken les gegeven aan MBO niveau 2 leerlingen op het Hout- en Meubileringscollege (HMC) te Rotterdam. Het opleiden van jongeren vind ik zo leuk en belangrijk dat ik dit in de praktijk wil voortzetten. Daarom zijn wij door de Samenwerkingsorganistatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent als leerbedrijf.
Ben je benieuwd naar wat wij hebben gemaakt? Kijk dan eens naar de projecten op onze Tenso Homify pagina.
Wil je graag stage komen lopen mail of bel dan gerust.

TENSO is erkend als leerbedrijf voor MBO BOL studenten

  • Assistent bouwen wonen en onderhoud niveau 1.
  • Meubelmaker en (scheeps)interieurbouwer niveau 2, 3 en 4.
  • Creatief vakman niveau 4.
  • BORIS-leerbedrijf: leerwerktrajecten voor jongeren met een beperking.
Tijdens mijn stage bij TENSO heb ik persoonlijk veel geleerd, van boomhutten, lounge en buitenmeubilair, communicatie met klanten, materiaal inkopen en het runnen van een eigen bedrijf. In de stageperiode werkten wij veel aan meubels maar ook op locatie aan een boomhut en overkapping. Voor de meubels maakte ik tekeningen, offertes en materiaal lijsten onder begeleiding van Maurits. Dat gaf mij goed inzicht in alle aspecten van een meubelmaker. "Maurits heeft veel geduld, communiceert goed, staat open voor nieuwe ideeën en geeft de mogelijkheid voor persoonlijke groei tot meubelmaker. Na mijn stageperiode heb ik in de zomer nog een paar weken voor TENSO gewerkt waarbij mijn kennis nog verder gegroeid is, ik raad een stage bij Maurits zeker aan!"
Leanne van den Berg - Ondernemend meubelmaker /
(scheeps)interieurbouwer BOL niveau 4 - Hout- en Meubileringscollege Amsterdam

Heb je interesse en wil je meer informatie? 

Zoek jij een leuke en leerzame stage- of leerplek? Kom een keertje praten! Bij ons maak je in een ambachtelijke omgeving kennis met de praktijk van de meubelmaker, interieurbouwer en boomhuttenbouwer.

Neem contact op

Ik heb interesse

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Erkend leerbedrijf formulier

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.