Rolstoelvriendelijke picknicktafel

Deze rolstoelvriendelijke picknicktafel hebben wij geplaatst op het terras van Woon- en Talentcentrum te Leeuwarden waar mensen wonen en werken met een niet aangeboren hersenletsel.
Dit centrum maakt onderdeel uit van zorginstelling ‘s Heeren Loo. Zij bieden zorg op maat voor mensen met een (verstandelijke) beperking.
Ontwerp: Joop Luken. Copyright: Tenso.

Kenmerken

Type project:
Rolstoelvriendelijke picknicktafel
Materiaal:
FSC hardhout
Afmetingen:
260 x 190 cm

Deel dit project

Heb je interesse en wil je meer informatie?

Heeft u een vraag, idee of ontwerp, wij denken graag mee! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Ik heb interesse

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.